Juf, NLP master coach & Rots en Water trainer van Blink bij Litha Yoga

Nadia Aldjufrie

 

Ik heb er mijn missie van gemaakt om kinderen te helpen zichzelf te zijn en naar een hoger plan te krijgen. Ik gun ze een andere blik op de wereld en daag ze uit om hardop te dromen. Zodat ze net als ikzelf vroeger, kunnen genieten van een onbezorgde jeugd, waarin je mag zijn wie je bent. Dit doe ik als juf op de basisschool, als Rots en Water trainer op scholen en in kleine groepjes of 1 op 1 in de Litha Yoga studio. Mijn belangrijkste doel in de trainingen is kinderen bewust te laten worden van zichzelf (rots) en van anderen (water), zodat sociale situaties makkelijker voor ze worden. 

Bij Blink Trainingen staan plezier, persoonlijke groei, energie en inspiratie voorop. Alle trainingen bestaan uit een fysiek programma dat wordt ondersteund door korte groepsgesprekken met daarin ruimte voor zelfreflectie.  

 
“Spelenderwijs het zelfvertrouwen van je kind vergroten, dat is het doel van deze training van Blink!”
— Nadia Aldjufrie
 

Trainingen:

Rots en Water training 

10 lessen voor 8 t/m 12 jaar

Heldere keuzes maken, lekker in je vel zitten, weten wat je wilt en wie je bent. Kinderen leren op speelse wijze bewust te zijn van zichzelf en van anderen en kunnen dit in hun dagelijkse leven toepassen. Ze leren hun eigen gebruiksaanwijzing kennen en op een prettige manier opkomen voor zichzelf. Allemaal vaardigheden die je in het dagelijks leven kunt toepassen! 

De lessen bij Litha Yoga zijn een mix van Rots en Water, NLP en mindfulness. Tijdens de training oefenen kinderen met thema’s als: stevig staan, ademhalen, lichaamstaal, intuïtie,  actie-reactie, grenzen, zelfverdediging en mentale kracht.

Kiezel en Druppel training 

6 of 12 lessen voor 5 t/m 7

Speciaal voor het jonge kind organiseert Blink een Rots en Water training op maat. Nog meer spelletjes en voorbeelden met dieren en andere kinderhelden die je kind helpen sterk voor zichzelf en voor anderen te zijn.  

Met Blink Trainingen zal je kind weer blij en vol zelfvertrouwen door het leven gaan! 

Aanmelden? Stuur een mail naar info@blinktrainingen.nl 

Nadia Aldjufrie – www.blinktrainingen.nl