onze docenten

Bij Litha Yoga werken we samen met een groot team Mindfulness-Pilates-Yoga docenten. Ieder met haar eigen verhaal, achtergrond, ambitie en ervaringen op het gebied van Yoga. Graag stellen wij onszelf aan jou voor zodat je weet wie je voor je hebt als je bij ons lessen volgt. Ook organiseren we regelmatig workshops en cursussen als team. Deze extra’s zijn te vinden in de agenda van Litha Yoga.

 

Lianne Beijer

Mensen inspireren om het beste uit zichzelf te halen is waar ik het meeste voldoening uit haal en wat ik nog lang hoop te mogen doen!

Gien Smit

De dagelijkse eenvoud, regelmaat, Ayurvedische leefwijze en Yoga laten mij keer op keer de kracht van deze beide wetenschappen ervaren!

Natanja van den Brink

Een natuurlijke verbinding tussen lichaam en geest, wat het leven lichter maakt. Dit delen is mijn passie

Helga Versteeg

Boeddhisme en de Boeddhistische leefwijze is het mijn eigen natuur geworden, ofwel het volledig bewust zijn met mijn eigen natuur.

Kelly Schockman

Mijn balans en energie vind ik zowel met hardloopschoenen aan in de duinen, als in meditatie op de mat.

Madeleine Gaastra

Sthiram Sukham Asanam... oefen met balans en plezier! - Deze yoga regel uit Patanjali’s Yoga Sutras is de leidraad van mijn lessen.

Boukje Bannenberg

Yoga is mijn oude liefde, waarover ik me blijf verwonderen en waar ik steeds bij thuis kom.

Linda van Wijk

Allerlei tegenstellingen in ons worden verbonden zodat daardoor makkelijker een stabiel evenwicht en een gevoel van eenheid en harmonie ontstaat.

 

Voor Trainingen & Workshops

 

Nadia Aldjufrie

Spelenderwijs het zelfvertrouwen van je kind vergroten, dat is het doel van deze training van Blink!