Beginnerscursus incl. gratis yogalessen!

Maak kennis met de basis van yoga in vier cursusochtenden.


Data: zaterdagen 16, 23, 30 november + 7 december
Tijd: 10:00 - 11:15 uur
Kosten: 45 euro per persoon
> Speciale eindejaarsactie > Na het doorlopen van de cursus mag je tot eind 2019 gratis onbeperkt yogalessen volgen! Eenmalige actie, dus schrijf je snel in en sluit jouw jaar krachtig af.


Heb je weinig tot geen ervaring met yoga? En wil je de tijd nemen om op een veilige manier kennis te maken met yoga?

Dan is de Beginners Yoga Cursus iets voor jou. De cursus vormt een kennismaking met yoga en bestaat uit 4 opbouwende lessen van 5 kwartier.

Er wordt uitgebreid de tijd genomen voor de verschillende yoga elementen:
✓ yogahoudingen
✓ ademhaling
✓ ontspanning
✓ meditatie

Tijdens de cursus leer je de basistechnieken en veelvoorkomende houdingen. Ook leer je hoe je kunt oefenen met deze yogahoudingen, zodat er een goede basis kan ontstaan om veilig met het lichaam te leren werken. De (basis)houdingen worden één voor één behandeld.

Er is veel tijd en aandacht voor de uitvoering en tussendoor is er ruimte om vragen te stellen. De beoefening wordt stap voor stap opgebouwd en herhaald, om vertrouwd te raken met de yoga. Dit kan je helpen een grondige en plezierige beoefening op te bouwen.

Naast het fysieke aspect, wordt ook aandacht besteed aan de adem, ontspanning, meditatie, chakra’s en hoe dit in een les ‘verwerkt’ wordt en hoe je dit kan ervaren.

Wij hopen jou met deze cursus zodanig te motiveren om verder te gaan met yoga.