Stretch & Relax voor middelbaar scholieren (vanaf 14 jaar) – door Emilie Kalff

Stretch & Relax voor middelbaar scholieren (vanaf 14 jaar) – door Emilie Kalff

Jongeren hebben in deze tijd veel te verduren. Om jongeren te ondersteunen in de grote maatschappelijke, sociale en prestatiegerichte druk, worden er verschillende kleinschalige les specials en pop-up lessen georganiseerd vanaf september. In deze les specials wordt er aandacht besteed aan de door stress of sport verkrampte spieren door middel van yin yoga en verschillende fysieke oefeningen. Naast deze rustige en toegankelijke vorm van yoga, komen er ook ademhaling en visualisatie oefeningen aan bod en worden er tools aangereikt voor het beter kunnen omgaan met stress. In het nieuwe jaar zullen er verschillende stress reductie trainingen voor jongeren worden aangeboden, onder andere in de aanloop naar de examens toe.