Na mijn anorexiastrijd won ik mijn gevoel terug met Yoga

Het verhaal achter Litha is veelomvattend en staat dicht bij mijn persoonlijke levensloop. In dit artikel deel ik een stukje van mijn geschiedenis en de geschiedenis van het ontstaan van Litha Yoga.
~ Liefs, Lianne


Bij Anorexia is dun willen zijn meestal een bijzaak. De ziekte draait vaak om iets heel anders. Voor Lianne Beijer (29) begon het met het nastreven van haar droom: toelating tot een dansopleiding…

Read More
Senioren Yoga & Holistische Flow Yoga door Agnes Wijnalda

Vanaf woensdag 9 januari 2019 gaat Agnes Wijnalda 2 heerlijke nieuwe lessen verzorgen, namelijk een Holistische Flow les en speciaal voor de geliefde senioren in de omgeving, een wekelijks lesmoment in Senioren Yoga. Senioren yoga is speciaal geschikt voor mensen op leeftijd die op een veilige manier aan lichaamsbeweging willen blijven doen. De yogaoefeningen worden zittend op een stoel, staand en liggend uitgevoerd. Indien het lichaam dit niet toelaat, worden de oefeningen aangepast.

Read More
Yoga Bloemendaal wordt Litha Yoga 

Na vijf jaar neemt Lianne Beijer het roer over van Natanja van den Brink. Vanaf 1 november wordt Lianne de nieuwe eigenaresse op de Korte Kleverlaan 26 in Bloemendaal. Zij geeft nu twee jaar les bij Yoga Bloemendaal. De studio zal ze onder de naam Litha Yoga op dezelfde wijze voortzetten met als missie; zo veel mogelijk mensen kennis laten maken met de eindeloze mogelijkheden van yoga.

Read More